Lofotens beste diskgolfere er kåret

Postet av Lofoten Frisbeeklubb den 10. Okt 2023

I helga ble årets klubbmesterskap gjennomført på Leknes, Gravdal og Borg.


Klubbemesterskapet ble spilt over tre runder. Tenk Lofoten frisbeegolfbane, Leknes og Klokkarvika frisbeegolfbane på lørdag, og en avsluttende runde på Borg frisbeegolfbane på søndag. Damene spilte en noe forkortet turnering, men en runde i Klokkarvika og 12 hull på Borg. 

Deltakerne fikk virkelig brydd seg på ekte høstvær, for lørdag morgen lå det nysnø på alle utkastfelt på Leknes, og utover dagen kom elingene på rad og rekke. Søndagsværet var kaldt og vindstille, men ledergruppa avslutta riktignok hull 18 i snøvær. 

I herreklassen tok Emil Liljebakk føringen med en solid -4 runde på Tenk Lofoten, og holdt storformen gjennom hele helgen. Lenge så det også ut til at banerekorden på Borg kunne ryke (-5), men marginene var ikke helt med inn. I dameklassen var fjorårsvinner Guri Aune storfavoritt, og hun tok en solid ledelse etter første runde i Klokkarvika. Dag to ble betydelig tøffere og ledelsen var nede i kun 3 kast før siste hull. Her kan alt skje, men Guri holdt hodet kaldt og dro i land seieren. 

Takk til Isqueen AS for RIB-tur i premie til vinnerne, og til IL Blest ski som holdt frosne spillere varme med kaffe, vafler og pølser. 


Resultater

Damer

1. plassGuri Aune+ 34
2. plassKatrin Muth Johansen+ 38
3. plassRonja Athammer+ 47

Herrer

1. plassEmil Liljebakk- 5
2. plassThomas Bø- 1
3. plassFrank Ulriksen+ 4


Nå gjenstår det kun fire runder med ukesgolf, før diskene kan legges bort for denne sesongen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.